Våra tjänster

18 års erfarenhet av badrumsrenoveringar

Vårt uppdrag börjar alltid med ett hembesök där vi tillsammans går igenom detaljerna av renoveringen. Innan arbetet påbörjas skriver vi ett kontrakt där kostnad och tidsplanering specificeras.

EN TYPISK BADRUMSRENOVERING

Dag 1: Projektstart och rivning Vi täcker golvet från ytterdörren till badrummet, monterar ner och river ut allt som ska bort: gips, kakel, våtrumsmatta etc. Därefter pluggar vi igen vattenledningar och kopplar bort elen från badrummet.

Dag 2–3: Under ytan Vi byter alltid ut golvbrunnen (om det är betong gjuter vi tillbaka den på rätt plats). Vi monterar in reglar och förstärker vid behov väggar och golv. El och vattenrör monteras in.

Dag 4: Golvvärme och rätt lutning Nu monterar vi gipsskivor samt golvvärme, lägger primer och flytspacklar golvet. Vi ser till att det blir rätt golvlutning/fall till avloppsbrunnen. Dag 5: Tätskikt Tätskiktet monteras. Först primer, sedan gummi och till sist marknadens bästa tätduk på väggarna.

Dag 6–7: Kakel Kakling av väggarna. Tätduk läggs på golvet. Dag 8: Klinker och fogar Nu är det dags att sätta klinker på golvet. När fixmassan torkat fogar vi klinkergolvet, som sedan får torka. Dag 9–10: Inredning och kvalitetssäkring Badrummet färdigställs. Vi monterar in badrumsinredning/möbler: duschväggar, blandare, toalett, halogenspottar, foderlister, skåp, trösklar etc. Sedan gör vi en funktions- och kvalitetskontroll i enlighet med kontraktet. Arbetet har löpande fotograferats och dokumenterats och allt samlas i en kvalitetspärm som lämnas till dig.